perjantai 22. toukokuuta 2015

Kesä ja aurinko !

Helou pitkästä aikaa. Kirjottaminen on jäänyt tosi vähäiselle, koska en kerkeä koskaan istua koneelle. Päivät oon lasten kanssa ja illalla sitten joko treeneissä tai sitten S:llä on treenit ja lähdetään sen kyydillä mun vanhempien luo. Salilla käyminen on jääny tosi vähäiselle, mutta jefu harkoissa on tullu käytyä 3 krt viikossa. Se on oikeasti aivan ihana laji. Onko kukaan ajatellu alottavansa jefua?
Reeneihin lähdössä. Vähän reidet kasvanu? 


Mua jännittää ihan hulluna tuleva kausi ja muutenkin vielä vähän epäröin peleihin osallistumista. Tuntuu, että löytyy liikaa arkuutta vielä tästä naisesta. Mutta kai se arkuus sieltä katoais, jos saisi kunnon selkäsaunan ensimmäisessä pelissä. :D

Ihanaa kun kesä vähän jo yrittää näyttäytyä tänne harmauden keskelle. Mielikin on parempi kun aurinko paistaa. Se on ihmeellistä,  miten  aurinko voi vaikuttaa mielialaan niin kohentavasti. Jaksaa taas paljon enemmän hymyillä ja olla iloinen kun vähän kesättää. Mä oon viimeaikoina ollut, todella väsynyt ja vähän alakuloinen. Onneksi sekin jää nyt pikkuhiljaa taaksepäin.
Rakastan kesässä eniten sitä, että saan laittaa tämmösiä ihania kenkiä jalkaan <3

Musta tuntuu välillä, että oon taas lihonnut. Oon syöny leipää muutaman viikon ja heti huomaa sen hiilaripöhötyksen mun kropassa. Heti koko ajan mahaa turvottaa ja muutenkin näyttää siltä, kun olis ottanu monta kiloa massaa takasin. Täytyy oikeasti jättää se leipä kokonaan pois ruokavaliosta, kun se ei nähtävästi mun kropalleni sovi. Miten monta kertaa ihmisen pitää kokeilla, että josko se nyt kuitekin sopisi. Kun ei se siitä miksikään muutu, vaikka jonkun kuukauden olisikin ilman leipää. Samalla tavalla, mun kroppa siihen jokakerta reagoi.


Kyllä se pyllykin sieltä alkaa muodostua :)


Hyvää kesän alkua kaikille <3 Olisko teillä postausehdotuksia ? Mistä haluaisitte, että kirjotan? Kaikki ideat otetaan vastaan. 

-Laura


2 kommenttia:

 1. Vau, upeita tuloksia!

  Mulla on 2 ja puol vuotias poika ja nyt oon viimeisilläni (rv 34+1) raskaana. Oon viitisen vuotta sitten olli tosi kovassa kunnossa ja lenkkeilin ja jumppasin paljon... Sit paino pikkuhiljaa nous n 10kg vaikka liikuntaa harrastinkin suht aktiivisesti. Ruokavalio oli tosi puelessä!

  Ekassa raskaudessa paino nous 12kg mut kaikki lähti oikeestaan itestään. Sain kropan treenattuu suht hyvään kuosiin mutta n 7 kiloo oisin halunnu vielä pois...

  Nyt tosiaan raskaana ja tuntuu et maha paljon isompi ku ekassa raskaudessa. Jännittää että palautuukohan se maha normaaliks raskauden jälkeen!

  Mut aivan ihana lukee näit sun tekstejä! Saa motivaatioo.

  Mulla tosiaan kans selkävaivoja... Tosin raskaudesta johtuvia.

  En malta oottaa et pääsee lenkkeilee<3 Hyvä että löysin sun blogin, aijon tätä kyllä nyt seurata :)

  -T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että mun blogista saa motivaatiota! 😊 Onneksi olkoon tulevasta pienokaisesta <3 No mulla tuskin koskaan palautuu normaaliin kuosiin, koska on niin paljon raskausarpia tuossa mahassa. Myös mun maha oli paljon isompi toisessa raskaudessa! Tsemppiä loppu raskauteen. Älä soita sit liian lujaa heti synnytyksen jälkeen, ettei mee paikat huonoon kuntoon! :)

   Poista