sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Ystävät on ikuisia

Eilen oli ihana ilta, käytiin parhaiden tyttöjen kanssa pancho villassa syömässä. Joskus ilmesesti täytyy pitää herkkupäiviäkin, vaikka siitä tulee aina hirveä morkkis.  Voi luoja miten hyvältä voi maistua vuohenjuusto hamppari. Vuohenjuusto on mun suurinta herkkua, jota en oo syöny piitkään aikaan.  Nyt kun pitkästä aikaa  menin ravintolaa syömään,  en halunnut ottaa mitään salaattia, vaikka se onkin hyvää. Kyllä tänään huomaa, että tuli syötyä reippaasti epäpuhdasta ruokaa. Turvotus on ihan järkyttävä, tuntuu että koko kroppa on turvoksissa. Mun pitäisi lähitulevaisuudessa pitää kunnon tankkauspäivä , kun nyt mennään aika pienillä hiilareilla. Joten olis pakko tankata hiilareita kroppaan ja boostata aineenvaihduntaa., jotta saatais sitä rasvaa hävitettyä tästä ruhosta. Tankkauspäivän jälkeinen viikko on mulla ihan hirveä, oon turvoksissa kun rantapallo ja painokin nousee monta kiloa. jonka jälkeen se sit tippuukin aika hyvin. Tankkaus päivänä syödään kaikkea hiilaripitoista kuten puuroa, pastaa ja patonkia :)

Syömisen jälkeen menin vielä, sitten ystävän luo jatkamaan iltaa. Juteltiin ja juotiin muutama lasi valkoviiniä. Päätin viime vuoden lopulla, että vuonna 2015 en juo muuta kuin,  muutaman lasillisen kerralla. Sillä tavoin, että en tuu humalaan ollenkaan. Ihan vain senkin takia, että haluan päästä mahdollisimman hyvään kuntoon ja noudattaa terveitä elämäntapoja. Toisena syynä mulla on se, että mun krapulat kestää aina viikon verran. Koko viikko on ihan hirveä ja koko ajan väsyttää, joten parempi jättää se kokonaan pois. :D

Tänään illalla olo on tuntunut siltä, kuin olisin tulossa kuumeeseen. Koko ajan väsy, joka paikkaa särkee ja nenäkin on tukossa. Voikun nyt pääsis pelkällä flunssalla, nimittäin mun joukkuekaveri juuri sairastaa keuhkokuumetta. Just kun salitreenit alkaa sujua haluamallani tavalla, niin tuun kipeäksi. Niin tyypillistä mulle, mutta ei auta muuta kuin parannella itseänsä kotona. 

Ensi viikon lopulla saan leipoa ihan hulluna. Rakastan leipomista, mutta en voi koskaan leipoa, kun ei meillä kukaan syö mitään leivonnaisia. Nyt ensi viikonloppuna S:n veljellä on rippijuhlat ja pääsen tekeen kaikkea ihanaa suolaista herkkua. 
Huomenna taas palataan syömisissä ruotuun.. Nyt kun on kipeä ja ei pääse salille niin pitää olla vielä tarkempi syömisiensä kanssa.  Onneksi saa juoda pepsi maxia, se on mun herkkua ja sillä lähtee hyvin makeannälkä. Toki mä en koskaan ole ollut kauhea karkin ystävä, oon aina tykännyt enemmän suolaisista herkuista. Ja kyllähän mun vanhoista kuvista näkeekin, että ne on sit maistunu vähän toiseen tapaan :D 

Nyt meen laittamaan Iitaa nukkumaan, Väinö on nukkunut jo tunnin verran :) Sit linnottaudun sohvalle katsomaan Bonesia. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille.

-Laura



2 kommenttia:

  1. Hei jee! Löysin lisää lukemista blogilistalleni ;) Hienoa ja mahtavaa minkä muutoksen olet saanu aikaseks!! Ei voi ku ihailla! Pitäis iteki saada jostain puhtia lihasten etsimiseen! Onnin raskauden jälkeen juoksin elämäni ekan lenkin, pisin lenkki tuolloin oli n. 7km. Sit aloin odottaa Einoa, jonka jälkeen äityisloma just vaihtui hoitovapaaksi. Raskauden aikana lenkkeilin ja treenailin jonkin verran kotona ja lisäks kerran viikos ohjatulla tunnilla. Ikinä en ole punttisaleista innostunut, tekis kyllä vähän mieli kokeilla pitkästä aikaa! Muttaku....asutaan kaukana saleista! Tiedän toki, et 20min. matkan pääsisin autolla hyvinkin ja se olis aika huikeeta omaa aikaa. Se vaan pitäis saada alotettua!
    Noniin, aloinpa tarinoimaan.. Piti vaan huikkailla, että kiva kuulla sinusta!!! :)
    En tiedä tunnistatko minut kommentista?? -Huhtarien faceryhmän perustaja-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii, ihana kuulla susta :) Kiitoksia kovasti. Ja kiva, että blogi miellyttää :) salilla käyminen on ihanaa, kun vain oppii kaikki liikkeet tekemään oikein :) 20 min on ihan sopiva matka vielä ja se on kyllä mahtavaa omaa aikaa. Sitä kun ei kauhean paljoa nykyään ole:D

      Poista